Szukam mechanika od Japońców najlepiej Toyoty Warszawa/okoli
Panowie
Siostrze w corolli n12 1.4 prawdopodobnie pękł kolektor , potrzebuje kogoś kto ogarnia japońce/toyoty wiem ze to nie nadzwyczajna wymiana ale nie chciałbym polecać jej kogoś kto jest od wszystkiego i zrobi może ok może nie.
Wiem ze na forum są użytkownicy aut różnych marek , wiec proszę o pomoc i jakiś kontakt namiar
Siostrze w corolli n12 1.4 prawdopodobnie pękł kolektor , potrzebuje kogoś kto ogarnia japońce/toyoty wiem ze to nie nadzwyczajna wymiana ale nie chciałbym polecać jej kogoś kto jest od wszystkiego i zrobi może ok może nie.
Wiem ze na forum są użytkownicy aut różnych marek , wiec proszę o pomoc i jakiś kontakt namiar
w Słupnie jest koleś, który robi tylko Toyoty i podobno robi to dobrze. Nie mam niestety żadnego telefonu.
Re: Szukam mechanika od Japońców najlepiej Toyoty Warszawa/o
Zamieszczone przez Skodio_
Panowie
Wiem ze na forum są użytkownicy aut różnych , wiec proszę o pomoc i jakiś kontakt namiar
All Japan cars ul. Jutrzenki obok stacji kolejowej Salomea. Moją corollę u nich serwisowałem a potem Rafał czyli właściciel ją ode mnie odkupił. :-) Polecam. Telefon znajdziesz w google. Polecam z czystym sumieniem.Specjalizacja toyota i lexus.
jakbys dysponował jakimkolwiek namiarem chocby ulica to było by super, choc przejezdzam tam srednio raz w tygo wiec najwyzej podjade i kogos podpytam ,
Skodio_, ten warsztat w Słupnie to tu: https://www.google.pl/maps/@52.381361,21.153759,3a,41.9y,114.78h,83.23t/data=!3m4!1e1!3m2!1sCKTwSJIvJLF3fmbptdbSMg!2e0
Ulica między Przejściową a Graniczną
Komentarz